Ny adress

Nu har jag flyttat bloggen till http://knuffodragen.blogspot.com/

Flytt

Anledningen till att det är lite tyst här just nu är att jag håller på att genomföra en flytt för bloggen. Jag meddelar när denna har genomförts.

HTML är svårt om man inte kan det

Nu sitter jag här i skolan och försöker fixa i bloggen. Min bild och presentation har halkat ner i botten och där vill jag inte ha den. Så jag sitter och klurar lite. Jag är ju helt nybörjare på det här med html så det tar lite tid. Jag vet vad orsaken är men inte hur jag ska åtgärda det hela. Orsaken är att jag har lagt till så att man ska kunna klicka för att komma till olika sidor på bloggen. Det har i sin tur gjort att koden inte stämmer med var jag vill ha presentationen.

Någon som kan det här bättre än mig?

Skola i morgon

I morgon ska jag till skolan! Det ska bli roligt och Molly får hänga med i sin manducasele. Jag ska göra ett par labbar i färglära som innebär att jag ska sitta och måla och pyssla. Dvs ganska roligt med andra ord. Jag saknar faktiskt skolan en del men det känns samtidigt bra att jag har gjort klart kandidatutbildningen. Förutom färgläran som jag missade en del av eftersom jag gick och bröt benet för ett år sedan ganska exakt. Nu kan jag välja en massa kurser som känns roliga och skolan har inga måsten längre. Jag tänkte söka någon kurs till våren i fall att jag känner då att det hinns med.

Det har kommit in en beställning som inkluderar två stycken klänningar så det ska jag fixa med i kväll om lillfis somnar i tid : )

RSS 2.0